logo.png

USB-virralla toimiva Solojääkaappi

35,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Tämän tuotteen kohdalla etuliitteellä "solo" emme tarkoita instrumentilla suoritettavaa taustamusisoinnista erottuvaa soittamista. Tässä tapauksessa "solo" viittaa jääkaapin tölkkien määrän viilennyskapasiteettiin eli kaappiin mahtuu vain yksi tölkki kerralla. Mutta juuri tämän takia se onkin aivan mahtava!

Solojääkaappi näyttää hienolta ja toimii hintaansa nähden tehokkaasti. Vain viidessä minuutissa jääkaappi viilentää jääkaapin kahdeksaan celsius-asteeseen. Toki jääkaapin ulkona vallitseva ilman lämpötila vaikuttaa asiaan, mutta testiemme mukaan ulkoilman ollessa noin 25 celsius-asteen paikkeilla jääkaappi viilenee helposti kyseiseen lämpötilaan.

Kaappi on siis tehokas, mutta mistä se saa virtansa? No, virta otetaan tietenkin sangen ekologisesti tietokoneen USB-portista! Ajureita tai muita mahdottomia asetuksia ei todellakaan tarvita. Töpseli kiinni USB-porttiin ja johan kaappi kylmenee.

Loppuun vielä basistivitsi: "Basisti tuli armeijaan. Komppanian alokkaat saivat käskyn laittaa joka päivä uudet sukat jalkaan. Viikon kuluttua basisti tuli pyytämään varusvarastolta isompia kenkiä."

Tuoteinfo

  • Koko: 20 x 8 x 9 cm
  • Toimii USB-portista saatavalla virralla
  • Pitää pienenpientä hurinaääntä päällä ollessa
  • Toimii kaikissa USB-porteissa
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta

Näytä lisää kommentteja