logo.png

Zoomiputki iPhoneen

36,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Se että kännykässä on kamera, ei ole enää kauhean uusi saatikka kova juttu. Sama koskee iPhonea; melko kulunutta kauraa jo. Mutta se mikä erottaa amatöörit ammattilaisista on tietenkin zoomiputken pituus iPhonessasi. Normaalisti se on nolla, mutta Zoomiputken hankittuasi iPhoneeseesi se on peräti jopa järjettömät yli seitsemän senttiä!

Zoomiputki tuo iPhoneeseesi 8X optisen zoomin. Johan saa kännykameran kuvaan selvästi näkyville kuka niitä verkkoja siellä parin sadan metrin päässä salaa kokeilee. Loistavaa! Heti perään kuitenkin kysellään, että mihin malleihin putki sopii? Vastaus on helppo: iPhone 3G and 3GS. Zoomiputki kiinnitetään joustavalla kiristimellä, joten arvokas puhelimesi ei siis naarmutu. Entäs sitten zoomiputken kiinnittäminen? Se on helppoa: laita mukana tuleva kuori iPhonen päälle ja ruuvaa putki siihen kiinni. Jotta kuvaaminen olisi vieläkin helpompaa, tulee paketin mukana tripod -teline, jonka avulla saat iPhonesi pysymään tukevasti paikoillaan.

No kuinka hyviä kuvia sitten tulee? No, sehän riippuu kuvaajasta. Kuvien laatu on paljon kiinni siitä, kuinka puhdas kännykamerasi linssi on. Puhdista se siis hyvin ennen kuin laitat Zoomiputken paikalleen.

Tuoteinfo

  • Koko: 7,5 x 3 cm
  • Minimietäisyys: 3 m
  • Suurennos: 8x
  • Sopivuus: iPhone 3G ja 3GS
  • Paketti sis.: Zoomiputki, tripodi, kuoriadapteri
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta